Dodaj nową opinię
 

Obrazek Captcha


Super szkoła, świetna atmosfera! Egzaminy zdane za 1 razem polecam!
Martyna Filipowicz 11.12.2015, 23:02

Idealna szkoła dla osob które się bardzo stresują i pierwszy raz zasiadają za kierownice pozytywna atmosfera bez zbędnych komentarzy oraz wymądrzania się instruktorów tylko konkretne cele ,nauka i oczywiście swoboda oraz nabywanie pewności siebie ponieważ nie każdy jest stworzony do jazdy ale dzięki tej szkole to sprawia przyjemność. Dziś zdając egzamin państwowy wiedziałem że wszystkiego czego mnie nauczyli przełoży się na moj sprawdzian Dlatego Nic innego jak Pozytywny nie mogło wyjść !!! Polecam Gorąco Auto Prestiż-Jacek Sawka Pozdrawiam !
Jakub Zieiński 11.12.2015, 23:01

Gorąco polecam. Panowie doskonale znają się na rzeczy i są bardzo cierpliwi wobec kursantów, potrafią przekazać każdemu swoją wiedzę w sposób zrozumiały bez stresu.
Adrian 04.03.2015, 08:39

Ja również gorąco polecam szkołę nauki jazdy u Pana Jacka. Nauka teorii przebiegła sprawnie i szybko, a 30 godzin jazdy minęło jak z bicza strzelił. Instruktorzy spoko Panowie. Cierpliwi, wyrozumiali, zaangażowani i potrafią przekazać wiedzę w taki sposób aby wszystko było zrozumiałe. Na kurs dojeżdżałam 90 km, 2-3 razy w tygodniu i nie żałuję. Dzięki Panowie za elastyczne godziny jazd i dostosowanie się do mojego grafika oraz odbieranie i dostarczanie mnie na PKS/PKP. Polecam wszystkim przyszłym kursantom szkołę AUTO PRESTIŻ pana Jacka.
Joanna N. 27.02.2015, 11:00

Bardzo polecam tą szkołę! Miła atmosfera, profesjonalne przygotowania do prawidłowej jazdy. Zero stresu, a instruktorzy bardzo cierpliwi. Pozdrawiam Pana Jacka oraz Jurka :)
Agnieszka 13.02.2015, 22:31

Super atmosfera, zero stresu, elastyczne godziny. Upragnione prawo jazdy zdobyte!!!
Wojtek 03.02.2015, 18:27

Super zdałem za pierwszym razem.Instruktorzy wspaniali warunki świetne.Cieszę się że tą szkołe wybrałem warto było.
Remik 30.01.2015, 18:11

Wlasnie dzisiaj 5.01.2014 o 17 bedzie moja bratanica u was Dominika Balcerzak:) polecilam bo wiem ze w pana szkole bedzie jej najlepiej:) pozdrawiam
Malwina i Lukasz 05.01.2015, 14:24

Jezeli szukacie szkoly na kurs prawka to tylko u Pana Jacka;) super atmosfera, zdawalnosc w 100%, zero stresu poprostu najlepsza szkola jaka moze byc;) P.Jacku dziekujemy za to wszystko ipolecamy dalej pozdrawiamy serdecznie;)
Malwina i Lukasz 05.01.2015, 14:17

Chciałbym gorąco polecić a zarazem podziękować panu Jackowi i Jurkowi za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu a przede wszystkim do prawidłowego i mądrego poruszania się na drodze. Dzięki radom i ogromnej pracy jaką poświęciliśmy w doskonalenie mojej jazdy, zdałem dzisiejszy egzamin bez większego problemu. Pomimo tego, że pan Jurek dużo wymagał na jazdach, każde popełniane błędy były szlifowane do momentu bezbłędnego wykonania. Nauczyłem się nie tylko pokonywać trasę, ale także myśleć za kółkiem. Ogromna cierpliwość, miła atmosfera, dostosowywanie się instruktora do potrzeb kursanta(głównie chodzi o godziny i terminy jazd), tłumaczenie czasem wielokrotne. W trakcie jazd każda droga, każde skrzyżowanie zostało pokonane z każdej strony, więc nie spotkały mnie nieprzyjemne niespodzianki na egzaminie. Serdecznie polecam tych instruktorów i jeszcze raz wielkie dzięki za nauczenie mnie myślenia za kierownicą!
Łukasz P. (Molo) 18.12.2014, 22:21

NAJLEPSZA SZKOŁA W SZCZECINIE !!! Dzięki tej szkole zdałem obydwa testy za pierwszym razem!! Instruktorzy chillowi wszystko wytłumaczą jak należy, a jazdy to czysta przyjemność. Wszystko zrobione jak należy i egzamin jest tylko formalnością :) Polecam !!
Kuba 18.12.2014, 22:21

Rewelacja, super szkoła
Michał 05.11.2014, 12:22

Szkołę wybrałem ze względu na przeczytane wcześniej opinie i nie żałuję. Pan Jurek był moim instruktorem i jeździłem też z Panem Pawłem.Lepiej nie mogłem trafić.To instruktorzy z powołania dobrze przekazują wiedzę i jeździ się z nimi spokojnie i bezpiecznie. Należę do ludzi ,którzy w stresie się blokują i nie potrafią dalej już nic robić. W tej szkole jest spokój i profesjonalizm , za co bardzo dziękuję.Pozdrawiam całą załogę i Pana Jacka
Rafik 04.11.2014, 23:17

Zdecydowanie polecam szkołę Auto Prestiż, miła atmosfera, profesjonalne przygotowanie do kursu. Dziękuję wszystkim instruktorom, w tym głównie panu Piotrkowi, Jackowi i Jurkowi, to dzięki Wam udało mi się zdać bez problemu :)
Artur 16.10.2014, 21:26

super szkoła jazdy z pod samego domu i odwózka,zdałam za 2 razem dzieki wskazówkom dobrego instruktora a to jest ważne bo dopiero w tej szkole na dodatkowych jazdach dowiedziałam się ze jest coś takiego jak zawracanie na skrzyżowaniu.polecam pana szefa i Krzyśka.
ania 26.09.2014, 20:03

Polecam szkołę Pana Jacka bo czułam się świetnie instruktorzy perfekcyjni a co najważniejsze jest w tej szkole naprawdę super atmosfera.Panu Jurkowi szczególnie dziękuję za naprawdę dobre przygotowanie mnie do egzaminu.Jeszcze raz dziękuję wszystkim z tej szkoły
Justyna 23.09.2014, 18:37

Zdałam za pierwszym razem Panie Jacku Dziękuję :)
Malwina 21.09.2014, 22:11

Polecam szkołę, a zwłaszcza pana Jacka, nikt lepiej nie wytłumaczy jak się powinno jeździć i jak zdać egzamin, bo to niestety dwie różne rzeczy.
30.05.2014, 23:53

NAJLEPSZA SZKOŁA W SZCZECINIE ,INSTRUKTORZY DOSKONALI ! ZABIERALI MNIE NA JAZDY Z POD SAMEGO DOMU. NORMALNIE LUKSUS :) POLECAM POLECAM POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!
MAGDA 26.05.2014, 15:25

Panie Jacku dziękuję za wszystko. Pana szkoła to naprawdę prestiż w każdym calu! Będę polecał wszystkim :)
Robert 17.05.2014, 20:42

SUPER SZKOŁA !!! WSZYSTKO ODBYŁO SIĘ BEZ STRESU, INSTRUKTORZY ŚWIETNI, PROFESJONALNI I KULTURALNI. LUBIĄ TO CO ROBIĄ Z KORZYŚCIĄ DLA KURSANTÓW !!! JA JESTEM ZADOWOLONA I WY TEŻ BĘDZIECIE !!! POLECAM!!!
MAGDA ZIÓŁKOWSKA 15.05.2014, 22:09

Gorąco polecam szkołę jazdy Autoprestiż Jacek Sawka. Moim instruktorem był pan Piotrek, którego bardzo serdecznie polecam. Jazdy odbywały się w miłej atmosferze i dokładnie tłumaczone wszystkie manewry-pełen profesjonalizm ! Samochody utrzymane w nienagannym stanie a nowym hyundaiem jeździ się super :)Szkołę poleciła mi moja dziewczyna i za to jej jeszcze raz dziękuję i oczywiście polecam innym ! Będziecie zadowoleni zobaczycie :)
Dawid 12.05.2014, 20:50

ŚWIETNA SZKOŁA! Atmosfera jak w domu, ludzie przyjaźnie nastawieni do każdego. Pan Jacek i Piotr świetni nauczyciele, nie krzyczą, nie denerwują się tylko w prosty sposób POPRAWNIE UCZĄ ! Nie narzucają swoich godzin jazd ani miejsca skąd się rusza. Serdecznie polecam każdemu kto chce nauczyć się dobrze jeździć bez żadnych stresów :)
Bartczak :) 04.05.2014, 19:57

Polecam wszystkim tą szkołę! Tanio i profesjonalnie! Zdałam za pierwszym razem, a wszystko dzięki P.Piotrkowi i Jackowi.W tej szkole czułam się bezpiecznie. Naprawdę dużo dobrego wyniosłam. Nie tylko z techniki jazdy ale również z pierwszej pomocy medycznej.Ratownik medyczny Pan Jakub z pasja przekazał nam wiedzę jak w codziennym życiu umieć się zachować by uratować swoje i cudze życie! Dziękuję całej załodze Auto Prestiż Jacek Sawka za przekazaną mi wiedzę i za Moje ukochane Prawo Jazdy :)
Patrycja Nagaj 25.04.2014, 22:50

Świetna szkoła jazdy! Nauka bezstresowa, miła atmosfera oraz instruktorzy cierpliwi i świetnie przygotowani do pracy, czego efektem są egzaminy teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym razem. Szczerze polecam wszystkim!
Adrian 22.04.2014, 22:01

Już po wszystkim, prawko zdane :) Cieszę się, że właśnie tu się uczyłem bo warto było.Instruktorzy koncentrują się na nauce a nie na załatwieniu swoich spraw, sala wykładowa super i wszytko było super !
Rafi 17.04.2014, 15:05

Świetna, godna polecenia szkoła. Godziny jazdy z instruktorami były bezstresowe, bardzo mile, chwilami także zabawne. Jeszcze raz szczerze polecam. :)
Kasia 17.04.2014, 11:13

Rewelacyjna szkoła!!! Instruktorzy super, spokojnie wytłumaczą i jeździ się na luzie.Dobrze przygotowują do egzaminu.
Ania 01.04.2014, 16:11

Szkoła godna polecenia teoria przeprowadzona w miłej atmosferze wszystko jest dokładnie tłumaczone nauczą każdego jeździć POLECAM!!!!!!!!!!!!!
Grzegorz 29.03.2014, 09:12

Bardzo polecam szkołę nauki jazdy Auto Prestiż. Profesjonalna obsada, która perfekcyjnie szkoli nowych kierowców. Miła atmosfera i indywidualne podejście do każdego kursanta. Osobiście bardzo przyjemnie wspominam czas tu spędzony i wiem że nauka nie pójdzie na marne, ponieważ panowie uczą poruszania się na każdej drodze nie tylko trasie wgzaminacyjnej
Dominika 29.03.2014, 00:55

SUPER szkoła.Zdałem za pierwszym razem życzę wszystkim że by trafili na takich instruktorów jak Pan Jacek Sawka i Pan Piotr .
Marek Konik 28.03.2014, 21:42

Na prawdę polecam ! Gwarancja Zdanego Egzaminu !
Karol 26.03.2014, 14:50

Polecam każdemu, Kto chce nauczyć się jeździć. Teoria przeprowadzona w bardzo miłej atmosferze. Praktyka z super podejściem do kursanta, instruktorzy są naprawdę nieźli. Tłumacza wszystko spokojnie czasami jak dla dziecka i potrafią dotrzeć by zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi. Szczególnie chce podziękować Panu Jackowi za cierpliwość jaka się wykazał i za dobre przygotowanie.
Agnieszka 14.03.2014, 14:02

Wieeeelkie dzięki. Zdałem za pierwszym razem i to się liczy.Panie Piotrku dzięki za cierpliwość, to był dobrze spożytkowany czas dużo się nauczyłem i efekt jest :))
Kamil 10.03.2014, 17:28

Szkola jest w porzadku. Ucza naprawde dobrze, instruktor Piotrek jest opanowany i spkojnie sie z nim jesdzi o instruktorze Jacku slyszalem tez dobre opinie ale z nim nie jezdzilem, Ciesze sie ze trafilem do autoprestiz Jacek Sawka bo to naprawde dobra szkola.Naprawde luzik. Polecam
Robert 09.03.2014, 02:02

Super szkoła, mili instruktorzy Pan Jacek i Piotrek to instruktorzy z powołania. Dbają o kursanta i dają dobre przygotowanie do egzaminu. Pozdrawiam wszystkich kursantów i polecam właśnie tę szkołę bo warto tu się uczyć.
Aneta.S 05.03.2014, 12:04

Słyszałam dożo pochlebnych opinii na temat tej szkoły i z zadowoleniem podpisuję się tez pod nimi.Pan Piotr bezbłędnie tłumaczy tak, że jazda nie jest stresująca atmosfera jest miła.Jeszcze raz gorąco polecam.
madzia 03.03.2014, 14:51

Normalnie szkoła to mistrzostwo, uczą idealnie, miła atmosfera, nie da się nudzić przyżekam !!! Nauczą jak jeździć i te 30h też nie będą zmarnowane. (zdałem teorię za 1, a praktykę za 2 razem, ale to tylko i wyłącznie moja wina.) Pamiętajcie nie stresujcie się to zdanie wszystko za 1 razem !!
Grzesiek 25.02.2014, 19:54

Egzamin zdany za pierwszym razem, szkoła super, instruktorzy wspaniali :D Idzie się dogadać ze wszystkim, nie ma z niczym problemu :) na pewno będę polecać szkółkę innym kursantom. :D
Ola :) 23.01.2014, 10:29

Super szkoła, profesjonalne przygotowanie, świetni instruktarzy no i egzamin zdany za pierwszym razem :) Zdecydowanie polecam kurs w u Pana Jacka :)
Maciek 13.01.2014, 00:42

Supr szkoła , nauczyłam się jeździć i jestem wdzięczna za dobre przygotowanie do egzaminu .Instruktor Piotrek wszystko tłumaczył na spokojnie i bezstresowo.Jeszcze raz dziękuję i polecam te szkołę :}
Adelka 05.01.2014, 20:09

Egzamin zdany za pierwszym razem:) Bardzo dziękuję za miłą atmosferę i profesjonalne podejście. Śmiało będę polecała znajomym kurs prawa jazdy u Pana Jacka:)
Paulina 03.01.2014, 13:45

Ta szkoła nauki jazdy jest na prawdę bezbłędna! Przyjemne zajęcia z teorii, zajęcia praktyczne prowadzone w bardzo miłej atmosferze. ;) Pan Krzysztof to świetny instruktor, oczywiście bez urazy dla reszty kadry z którą nie spędziłem zbyt wiele czasu. Egzamin państwowy z teorii jak i z praktyki oczywiście zdany za pierwszym podejściem i praktycznie dzień po dniu, co oczywiście jest wynikiem nauki w Auto Prestiżu. Bardzo polecam. ;-)
Karol B 02.01.2014, 22:56

Żałuję że odrazu nie wybrałam tej nauki jazdy. Jeździlam w 2 szkolach kilkadziesiąt godzin jednak egzaminy byly negatywne. Po ponad roku przerwy 10 godzin jazd z Panem Jackiem i mam swoje prawo jazdy ! Egzamin zdany bezbłędnie ! Tanio i PROFESIONALNIE ! Polecam !
Dominika 16.11.2013, 11:15

Wyjeździłam w kilku szkołach kilkadziesiat godzin jednak egzaminy były negatywne... 10 godzin jazd z Panem Jackiem-egzamin zdany bezbłędnie. Wszystkie trasy "obcykane", także egzaminator nie mógł mnie zaskoczyć :) Jeszcze raz dziękuje i polecam !
Dominika 12.11.2013, 17:26

Teoria i praktyka państwowe zdane za pierwszym podejściem i to jeden egzamin po drugim :). Polecam szkołę jak najbardziej, z panem Krzyśkiem się przyjemnie jeździ, można się pouczyć i porozmawiać. Z panem Jackiem nie miałem wielu jazd, ale myślę, że opinię miałbym taką samą. Przy ewentualnych jazdach z bodajże p. Robertem tylko uważajcie - mnie osobiście przyprawiał momentami o gorączkę, każąc jechać "tak by inni się bali" na drogach z pierwszeństwem oraz w innych sytuacjach, których nie chce mi się już wymieniać. Szkołę generalnie polecam ! :)
Maks 12.11.2013, 16:14

Polecam i daję wielkiii pozytyw. Szkoła naprawdę oferuje wysoki poziom nauczania. Zajęcia prowadzone w luźnej atmosferze. Podczas jazd często przytaczane są sytuacje z zajęć teoretycznych i naprawdę nie ma nerwów. Do mnie taki system nauczania najbardziej przemawia i efekt jest. Zdałam egzamin wzorowo.Uczcie się u najlepszych !
Jagoda 28.10.2013, 21:50

Zapisałam się tu z polecenia i będę polecać dalej :D Świetna kadra, z Panem Jackiem na czele! :) Spokojna i wyluzowana atmosfera, zero stresu. Egzamin zdany bezbłędnie.
Maria 28.10.2013, 19:59

Dzisiejszego dnia zdałem praktyke za pierwszym podejściem (tak samo jak wczesniej teorie) jestem bardzo wdzięczny panu Jackowi za szybko i zwięźle przeprowadzoną teorie oraz miłą atmosfere w czasie jazd kiedy to w świetny sposób tułmaczył zasady poruszania się. Jeszcze raz dziekuję i bardzo polecam szkołe Auto Prestiż!
Konrad 15.10.2013, 20:36

Inne opinie mówią same za siebie.Ja z mojej strony mogę dodać, że cieszę się z tego , że właśnie do tej szkoły trafiłam. Kurs zrobiłam szybko i bezstresowo z owocnym końcem zdałam za drugim razem i to się liczy.Polecam innym tą szkołę bo warto uczyć się u najlepszych.
Magda 09.10.2013, 14:54

Szczerze polecam P. Jacka, miałam prawdziwą przyjemność z nim jeździć. Bardzo dobrze tłumaczy zasady pierwszeństwa na skrzyżowaniach,a jego spokój daje poczucie komfortu i bezpieczeństwa. Zapiszcie się do niego na lekcję, a nie pożałujecie.
Aneta M. 16.09.2013, 08:50

Świetna szkoła, super atmosfera, cierpliwi instruktorzy, jazda to sama przyjemność – zero stresu! Polecam!
Marta 09.09.2013, 22:49

Polecam tę szkołę a w szczególności pana Jacka, jemu naprawdę zależy by jego kursanci byli dobrze przygotowani do jazdy samochodem i zdali egzamin!.Któregoś dnia zapytał mnie czy ma być miły czy skuteczny, odpowiedziałam że skuteczny.I było krótko zwięźle i na temat.Efektem tej nauki jest zdane prawko za pierwszym razem.Panie Jacku dziękuję! dzięki Panu jestem szczęśliwa!!!!!
Ewelina Maj 07.09.2013, 23:53

Bardzo przyjemna atmosfera przez cały kurs, dogodne terminy jazd, bezstresowa jazda. Dobra, profesjonalna szkoła, Pan Jacek dobrze przygotowuje do egzaminu, polecam!
Monika 04.09.2013, 14:05

Polecam gorąco tę szkołę :) Zdałam za pierwszym razem teorię i praktykę :) Dzięki Panu Jackowi uwierzyłam, że mogę być kierowcą i już nie boję się szczecińskich skrzyżowań :) Na te lekcje chce się chodzić, ze względu na podejście i cierpliwość, wszystko w sympatycznej atmosferze :)
Ela 14.08.2013, 14:44

bardzo polecam szkołę, luźna fajna atmosfera, terminy dogodne dla Ciebie, także wszystko na 6!
Paula 07.08.2013, 16:56

Szczerze polecam tą szkołę, a w szczególności Jacka !!! na kurs uczęszczałam do innej szkoły ( bez nazw :) ) jednak na jazdy doszkalające udałam się do Jacka i to była bardzo dobra decyzja! Szkołę poleciło mi kilka osób i teraz ja na pewno będę polecać ją dalej :) Także nie ma się co zastanawiać tylko zapisywać się do AUTO PRESTIŻ !
Patrycja 01.08.2013, 16:15

Polecam Szkołę Pana Jacka i jego oczywiście jako instruktora. Egzamin zdałem za pierwszym razem a to zawdzięczam Panu Jackowi bo cierpliwie i spokojnie prowadził jazdy no i efekt jest :))))
Aleks 29.07.2013, 22:23

Jestem zadowolony z nauki w tej szkole dokupiłem kilka godzin i bardzo mi to pomogło.Szczecin jest trudnym miastem do jazdy, a przyszło mi w nim pracować.Pan Jacek nauczył mnie po nim jeździć i już jest coraz lepiej.
Leszek Kurtyka 08.07.2013, 15:17

Witam, polecam tą właśnie szkołę jazdy ja miałam przyjemność jeździć z panem Jackiem, który jest spokojnym instruktorem, dobrze tłumaczone zasady ruchu zwięźle i na temat. Od zrobienia kursu w innej szkole nie udało sie zdać egzaminu, po ponad 4 latach parę godzin z panem Jackiem i prawko jest. Polecam gorąco.
Agnieszka 04.07.2013, 14:46

Zanim rozpoczęłam naukę zaczęłam czytać w necie o szkołach, z opisu jedna szkoła lepsza od drugiej. Ale która wybrać ! Traf padł na Auto Prestiż Jacek Sawka, trochę z polecenia i tez przekonały mnie opinie, zdjęcia sali wykładowej biura , klarowny opis szkoły a także rozmowa telefoniczna z p. Jackiem. Pomyślałam że ktoś kto przykłada tak wiele wagi do kursanta i wysokiego poziomu obsługi na pewno jest dobry. Teraz mogę powiedzieć, że szkoła jest bardzo dobra. Dojeżdżałam ze Stargardu jazdy zaczynałam z dworca i kończyłam na dworcu. Następnie w pociąg i do domu. Jazdy dostosowane dokładnie do mnie. Po miesiącu pierwsze starcie w WORD a tam tak się zestresowałam że egzamin oblany i to na łuku który mi najlepiej wychodził. Wykonałam tel. do p. Jacka opowiedziałam mu o wszystkim jak było i jak mnie potraktowali. P. Jacek powiedział że stres to największy nasz wróg a egzaminator to tez człowiek i nie mogę się go bać. Muszę nauczyć się go słuchać i przede wszystkim robić swoje to czego się nauczyłam. Za rada p. Jacka podeszłam drugi raz na spokojnie słuchałam wykonałam polecenia i egzamin ZADNY!!! Z radości ucałowałabym egzaminatora i p. Jacka ale się wtedy nie dało. Za to teraz chcę podziękować mojemu p. Jackowi który poprowadził mnie prawie za rączkę i mam w końcu swoje prawo jazdy!!!Polecam wszystkim tą szkołę u mnie dostają piątkę +.
Gabi 04.07.2013, 14:07

Polecam Pana Jacka to naprawdę dobry instruktor, bardzo fajnie wszystko tłumaczy. Wcześniej niestety nie udawało mi się zdać egzaminów więc wzięłam u niego kilka godzin i ZDAŁAM !! Będę mu za to wdzięczna do końca życia ! ;) śmiało walcie do pana Jacka !! ;)
Aga 04.07.2013, 13:46

Z czystym sumieniem polecam!!! ;) Po tym jak ukończyłam kurs, wyszło ta tak że nie poszłam na egzamin, minęło 4 lata i postanowiłam zakończyć sprawę 6 godzin jazd z p. Jackiem wystarczyło żeby zdać egzamin za pierwszym razem. Podczas egzaminu przypominały mi się słowa p. Jacka, naprawdę wspaniały instruktor. Pozdrawiam i powodzenia
Ola z chińskiego ;) 26.06.2013, 11:04

Witam, Profesjonalna nauka, Prawko zdane za pierwszym razem, również nauka na B w tej szkole była pomocna na kategorię A, tak jak to było w moim przypadku. Polecam!!!
Bartek 25.06.2013, 11:42

Dziś w Dniu Ojca tato dal mi kierować po raz pierwszy swoim samochodem i powiedział, że po rondach jeżdżę lepiej od niego i, że jest dumny ze mnie! Panie Jacku i Krzyśku dziękuję że nauczyliście mnie jeździć! Egzamin w WORD-zie zdałem za drugim razem ale u ojca za pierwszym!!!A to znaczy , że wakacje będą cudowne bo bedę miał do dyspozycji autko ojca, a jest niezłe!!! :)))
Kris 23.06.2013, 20:12

Mam Prawo jazdy od 10 lat jednak bałam się jeździć sama po Szczecinie. Koleżanka poleciła mi bym wzięła jazdy u p.Jacka .To był naprawdę dobry pomysł nabrałam pewności i żałuję że tak długo z tym zwlekałam. Panie Jacku dziękuję i pozdrawiam.
Ewelina Gładysz 19.06.2013, 00:32

Chciałem podziękować p.Jackowi i Krzyśkowi że nauczyli mnie jeździć i zdać wymarzone prawko.Teraz doceniam spokój jaki był podczas jazd bez krzyków i takich tam oraz ekstra warunków w jakich prowadzone jest szkolenie teoretyczne super sala wykładowa kawka itd. Jeszcze raz dziękuję i polecam innym którzy będą ubiegać się o swoje prawka
lucek 18.06.2013, 21:59

mając juz doczynienia z innymi szkołami muszę stwierdzić, ze jest to jedna z najbardziej profesjonalnych szkół w Szczecinie. Szczególne podziękowania dla pana Jacka który przygotował mnie wzorowo do egzaminu. Wielkie brawa za rewelacyjne podejście do kursantów i profesjonalne przekazywanie wiedzy. Szczerze polecam!!
N.J 07.06.2013, 14:14

Najlepsza szkoła w Szczecinie;) Pan Jacek zawsze usmiechnięty i cierpliwy, który zawsze potrafi dostosować się do kursanta;)powodzenia dla wszystkich kursantów uczących się w szkole nauki jazdy AUTO PRESTIŻ i pozdrowienia
ewelina farbota-zawada 04.06.2013, 11:13

Zdecydowanie polecam szkołę p.Jacka! To najlepsze miejsce do bezstresowej nauki skomplikowanego ruchu drogowego i najszybsza droga do upragnionych czterech kółek. P.Jacek jako instruktor to najlepsze co może przytrafić się przestraszonemu kursantowi. Jego cierpliwość, opanowanie i profesjonalizm przekładają się na wyniki. Myślałam, że to sztuka nie do opanowania,a jednak dzięki p.Jackowi udało się i teraz czekam na swoje upragnione prawko. Polecam tą szkołę wszystkim pragnącym tak jak ja zrealizować swoje marzenie posiadania prawka- na pewno się uda!Pozdrawiam i dziękuję!
Anetta 25.05.2013, 20:40

Jak najbardziej POLECAM Szkołę Auto Prestiż. Podziękowania dla Pana Jacka za cierpliwość i profesjonalne oraz bezstresowe przygotowanie do egzaminu państwowego. Jeśli chodzi o umawianie dogodnych terminów jazdy, nie ma problemów, wszystko dopasowane do potrzeb kursanta. Na prawdę super szkoła, polecam :)
Mariusz 21.05.2013, 19:58

Szkola jest bardzo dobra ,a p. JACEK nauczy kazdego jezdzic. Dziekuje panie Jacku za cierpliwosc i wyrozumialosc.
Aga 21.05.2013, 19:22

DZIEKUJE ZA DZISIEJSZE ZAJECIA,DZIEKI KTÓRYM WIELE SKORZYSTAŁAM,NAUCZYŁAM SIE.MAM WIELKIE SZCZESCIE I PRZYJEMNOŚC BYCIA PANA KURSANTKĄ!!!CUDOWNIE MIŁO JEST SŁUCHAC TAK PRZESYMPATYCZNEGO INSTRUKTORA))))CHŁONĘ KAZDA CHWILE , KAZDA SEKUNDE.WIEM,ZE WARTO! DZIEKUJE JESZCZE RAZ I DO NASTĘPNEGO RAZU.
S. 20.05.2013, 21:26

Super szkoła. POLECAM!!!!!! Dzięki panie Jacku za cały kurs
Rafał 06.05.2013, 12:20

Super szkola.Super przygotowanie,jazda bezstresowa.Super przygotowanie do egzaminu praktycznego! Bardzo dziekuje p.Jackowi za cierpliwosc i wyrozumialosc oraz dostosowanie moich jazd z godzinami przyjazdow busow.Dojerzdzalem z Gryfic.ZDALEM!!!!
Tomasz 21.04.2013, 18:24

Bezstresowa jazda,cenne wskazówki,cierpliwość.Gorąco polecam :)
Agata 21.04.2013, 13:24

Profesjonalne podejście, spokój podczas jazd, a jednocześnie duża wyrozumiałość - to wszystko wpłynęło na to, ze właśnie zdałam:) Nie ma możliwości żeby zapomnieć słowa p. Jacka podczas egzaminu, każde skrzyżowanie, rondo itd. - wszystkie wskazówki przypominają sie właśnie wtedy kiedy powinny. Duża w tym zasługa właśnie tego człowieka:) Dziękuję a jeśli ktos zastanawia sie nad wyborem szkoły - POLECAM z całą stanowczością.
Hanna Kardasz 09.04.2013, 09:18

PANIE JACKU DZIEKUJE! TRZY GODZINY JAZDY Z PANEM DALY MI WIECEJ NIZ 30H W KOBRZE!ZDALEM ZA CZWARTYM RAZEM,ALE WRESZCIE MAM TO ZA SOBA.DZIEKI ZA CENNE WSKAZOWKI KTORE W DUZEJ MIERZE MI POMOGLY.POZDRAWIAM
TOMEK 02.04.2013, 19:40

Super szkoła! Trafiłam tu z polecenia i nie żałuję! Profesjonalne podejście pana Jacka do kursanta, wszystkie manewry na drodze doskonale wyjaśnione, a wynikiem tego jest zdany egzamin za pierwszym razem! Polecam tę szkołę wszystkim, którzy chcą owocnie wykorzystać każdą minutę spędzoną na drodze :-)
Karolina 21.03.2013, 22:08

Dziękuje!!! wreszcie mam to upragnione prawo jazdy.Zaczynałam w innej szkole,ale bez powodzenia i od swojej kol.dostałam namiary na Auto Prestiż. Parę godzin jazdy,dużo wskazówek i egzamin zdany!!! Panie Jacku dziękuję za cierpliwość i wyrozumiałość oraz za to ze jazda z Panem była przyjemnośćią. Napewno was będę polecać innym. Pozdro!
Marta 21.03.2013, 21:16

Profesjonalne podejscie,super przygotowanie i udalo sie za pierwszym razem!!! snieg tez mi pomogl,to najlepszy okres na zdawanie i zdalem!! Dziekuje p.Jackowi i p.Krzyskowi.WSzystkiego dobrego!
Sebastian 21.03.2013, 11:34

ZdaLem,zdaLem za pierwszym razem.Pamietajcie droga do sukcesu to dobre przygotowanie za ktore dziekuje p.Jackowi i trafienie na normalnego egzaminatora.Mi sie to udalo i sukces jest! dziekuje jeszcze raz p.Jacku i wszystkiego dobrego.
Michal 13.03.2013, 18:38


czwartek, 18, maj 2017
Patryk

Dzieki wielkie za przygotowanie mnie do egzaminu praktycznego i teoretycznego! Teorie zdalem,jeszcze przed 19 stycznia!! Udalo sie, a praktyczny wczoraj,za pierwszym razem!!! jeszcze jestem w malym szoku !!! Dzieki za wszystko Panie Jacku!!! W Tej szkole czlowiek czuje sie jak w domu!


środa, 06, marzec 2013
Domka

Panie Jacku dziękuję ! Dzięki Panu nauczyłam się jeździć choć myślałam że jest to niemożliwe. Mój chłopak powiedział , że prędzej mu kaktus na dłoni wyrośnie niż ja zdam prawko.I powinien mu wyrosnąć na dłoni i głowie bo zdałam za drugim razem a on za czwartym :)


wtorek, 05, marzec 2013
Mariusz

Namęczyłem się w tym Szczecińskim WORD -e ale zdałem!!! Dziękuje za przygotówanie mnie do egzaminu p.Jackowi który pokazał mi jak należy zię zachowywać i jak nie dać się złapać na jakiejś głupocie przez egzaminatora! Jeszcze raz dziękuje i polecam tą szkołę!!! Dziękuję za wyrozumiałość i cierpliwość oraz profesjonalne podejście!


poniedziałek, 04, marzec 2013
MICHAŁ

super szkola,super podejscie do kursanta!!!! Polecam!Zadalem z drugim razem !


środa, 06, luty 2013
 

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.